Benutzername  Passwort
   
Mobile Apps
 
iPhone/iPad App
Now the app can be downloaded from Apple's iTunes store. The e-cookbooks are available in English and German.
 
Please feel free to download the free trial recipe book, to get an idea about the look and feel of the app. The app language will be set according the language setting of the iPhone or iPad. If the setting is English and you want to download the book in German, than the phone language should be changed to German during the download.
The app is available for the iPhone, iPod Touch and iPad.
Chef's Handyman is a series of recipe books, available in English and German. These practical recipe books are an indispensable tool for the modern kitchen and a MUST for all keen cooks. The cross search function is a huge advantage to find the right recipe in time. All new purchased books from Chef's Handyman will be integrated into the enhanced search function. This app may also be used offline, only for purchasing and for updating an internet connection is needed. Some free recipes are included to test the app. Do not forget to press the update button! From time to time new recipes will be added.
 
Screenshots
     

     

 Tagesrezept
Apfel-Haselnuss-Ravioli
 
Apfel-Haselnuss-Ravioli
 
Für die Füllung, 2 Äpfel und Ingwer in kleine Stücke schneiden. Butter in einer Pfanne schmelzen, die Apfelstücke und den Ingwer weich kochen. Honig, Pfeffer, Salz und Zimt beigeben. Die Apfelmasse auskühlen lassen. Mit dem Ricotta und den Haselnüssen mischen, sodass eine dickliche Masse entsteht. Falls zu flüssig, nochmals Ricotta dazugeben. Abschmecken.

Information zur Herstellung der Ravioli unter: Anleitung für Nudelteige und Ravioli.

Für die Zimtbuttersauce, Butter in der Pfanne erwärmen. Etwas Zimt und Pfeffer dazugeben.

Ravioli in heissem Salzwasser 3-4 Minuten ziehen lassen. Mit der Schaumkelle herausnehmen und auf die vorgewärmten Teller verteilen. Sauce darüber giessen und sofort servieren. Mit Puderzucker und Zimt bestäuben.

Tipp: Apfelringe passen sehr gut dazu. Butter in der Pfanne zum schmelzen bringen. Apfelringe auf beiden Seiten leicht anbraten mit Zucker und Zimt bestäuben. Mit den Ravioli auf dem vorgewärmten Teller anrichten.
 
Copyright (c) 2018 Chef's Handyman